Maak kennis met het team van Tandartspraktijk Crooswijksesingel in Rotterdam

Neem contact op voor meer informatie
Logo Tandartspraktijk

Op onze locatie in Crooswijk in Rotterdam bevindt zich al meer dan 75 jaar een tandartspraktijk en het professionele team van Tandartspraktijk Crooswijksesingel zet dit elke dag met trots en zorg voort. In onze praktijk hangt een gezellige, familiare sfeer waar jong en oud van harte welkom zijn.

Tandarts, mondhygiënist en orthodontist

Bij Tandartspraktijk Crooswijksesingel is er alles op gericht om u op uw gemak te laten voelen, terwijl wij zorgen voor uw mondhygiëne. Wij betrekken u daarom, als u dat prettig vindt, bij zoveel mogelijk van onze behandelingen.

 

Onze specialisten: de tandarts, mondhygiënist en (paro) preventie-assistent , stellen in veel gevallen samen met u een behandelplan op voor uw gebit. Tijdens de behandelingen vertellen zij u stapsgewijs wat ze gaan doen, zodat u precies weet wat er gebeurt in uw mond.

 

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende tandheelkundige behandelingen, maar ook voor orthodontie (volwassenen), mondhygiene en voor kleine chirurgische ingrepen. 

Bekijk onze behandelingen

Het team van Tandartspraktijk Crooswijksesingel

Tandarts

Angela Pustelny

BIG : 39911443202

 

Ik heb in 2002 mijn diploma als tandtechnieker behaald. Jaren als tandtechnieker gewerkt in Duitsland. Ik heb er daarna toch voor gekozen om verder te studeren als Tandarts. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Rheinische Friedrich-Wilhelm Universiteit Bonn, in Duitsland.

Sinds 2009 heb ik in verschillende praktijken in Nederland gewerkt. In 2015 er toch voor gekozen om een eigen praktijk over te nemen Tandartspraktijk Crooswijksesingel. 

In 2012 heb ik deelgenomen aan the European Academy of integrated orthodontics, en met succes behaald. 

Ik heb veel succesvolle ervaringen met angst patienten en met complexe behandelingen.

Tandarts

Karina

Title goes here

tandarts

Richard Hansen

Title goes here

tandarts

Janet Hansen

Title goes here