Maak kennis met het team van Tandartspraktijk Crooswijksesingel in Rotterdam

Neem contact op voor meer informatie
Logo Tandartspraktijk

Op onze locatie in Crooswijk in Rotterdam bevindt zich al meer dan 75 jaar een tandartspraktijk en het professionele team van Tandartspraktijk Crooswijksesingel zet dit elke dag met trots en zorg voort. In onze praktijk hangt een gezellige, familiare sfeer waar jong en oud van harte welkom zijn.

Tandarts, mondhygiënist en orthodontist

Bij Tandartspraktijk Crooswijksesingel is er alles op gericht om u op uw gemak te laten voelen, terwijl wij zorgen voor uw mondhygiëne. Wij betrekken u daarom, als u dat prettig vindt, bij zoveel mogelijk van onze behandelingen.

 

Onze specialisten: de tandarts, mondhygiënist en (paro) preventie-assistent , stellen in veel gevallen samen met u een behandelplan op voor uw gebit. Tijdens de behandelingen vertellen zij u stapsgewijs wat ze gaan doen, zodat u precies weet wat er gebeurt in uw mond.

 

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende tandheelkundige behandelingen, maar ook voor orthodontie (volwassenen), mondhygiene en voor  chirurgische ingrepen. 

Bekijk onze behandelingen

Het team van Tandartspraktijk Crooswijksesingel

Tandarts

Dr. med. dent. Angela Pustelny, Tandarts

BIG : 39911443202

 

In 2002 werkte ik als Tandtechnieker in keulen.

Jaren als tandtechnieker gewerkt in Duitsland.

Toch weer de studieboeken ingedoken en verder gestudeerd als Tandarts. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Rheinische Friedrich-Wilhelm Universiteit Bonn, in Duitsland als Tandarts.

Sinds 2009 heb ik in verschillende praktijken in Nederland gewerkt.

In 2012 heb ik deelgenomen aan the European Academy of integrated otrhodontics, en met succes behaald.,

Sinds 2015 ben ik trotse Praktijkhouder van Tandartspraktijk Crooswijksesingel.

Ik heb veel succesvolle ervaringen met angst patienten en met complexe behandelingen.

 

Tandarts

Tandarts Karina Bolivar

Ik zal mezelf even voorstellen, Mijn naam is Karina Bolivar.

Ik kom uit Barranquilla te Colombia. 

In 1998 heb ik op de Universiteit Me Tropolitana in Barranquilla de opleiding Tandheelkunde met succes afgerond. Ik heb 28 jaar ervaring als Tandarts waarvan 22 jaar in Nederland. 

In vele praktijken heb ik gewerkt als Tandarts zowel Colombia als Nederland. Ook heb ik veel ervaring met Kindertandheelkunde en veel succesvolle ervaringen met angstige kinderen.