Zet uw tanden erin!

De behandelingen van Tandartspraktijk Crooswijksesingel

Met een stralende glimlach en een gezond gebit verlaat u onze praktijk: daarvoor zet ons team zich elke dag in. Veel mensen, jong en oud, vrezen voor de (half)jaarlijkse controle: wat ons betreft nergens voor nodig. Onze tandartsen en assistentes in Crooswijk zijn ervaren, betrouwbaar en gespecialiseerd in het behandelen en het begeleiden van patiënten met angst voor de tandarts. In onze praktijk spreken we naast Nederlands ook Duits, Engels en Turks. Benieuwd naar wat we zoal voor u kunnen betekenen? Bekijk al onze behandelingen en neem contact op voor een afspraak.

Maak een afspraak

Tandheelkundige behandelingen en meer

Ons team volgt op regelmatige basis cursussen en opleidingen. Zo zijn we altijd op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons vakgebied, en kunnen we u steeds een beetje beter helpen. Naast de standaard (half)jaarlijkse controle en bekende tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons terecht voor:

  • Wortelkanaalbehandelingen
  • Kronen en bruggen
  • Tandprotheses
  • Kleine kaakchirurgische ingrepen
  • Orthodontie
  • Gebitsreiniging middels een voor u op maat gemaakt protocol

Voor implantologie en chirurgie verwijzen we u door.Tandarts en Praktijkhouder

Dr.med.dent Angela Pustelny

BIG : 39911443202

Ik heb in 2002 mijn diploma als tandtechnieker behaald. Jaren als tandtechnieker gewerkt in Duitsland. Ik heb er daarna toch voor gekozen om verder te studeren als Tandarts. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Rheinische Friedrich-Wilhelm Universiteit Bonn, in Duitsland.

Sinds 2009 heb ik in verschillende praktijken in Nederland gewerkt. In 2015 er toch voor gekozen om een eigen praktijk over te nemen Tandartspraktijk Crooswijksesingel. 

In 2012 heb ik deelgenomen aan the European Academy of integrated orthodontics, en met succes behaald. 

Ik heb veel succesvolle ervaringen met angst patienten en met complexe behandelingen.

Kindertandarts in Rotterdam

Voor een gezond gebit zou al op jonge leeftijd goed gezorgd moeten worden. In onze praktijk is er daarom extra aandacht voor de kleintjes. Want een bezoekje aan de tandarts, dat kan nog best wel eens spannend zijn. We nemen de tijd om te zorgen dat uw zoon of dochter op zijn of haar gemak is, lachend weer naar buiten loopt en ook weer lachend terug durft te komen. Ook geven we leuke en handige tips waardoor de kinderen beter hun tanden poetsen en adviseren we u op het gebied van voeding , want ook daarmee kunt u de gezondheid van het gebit verbeteren. Dus is uw kind bang voor de tandarts? Dan gaan we daar iets aan doen.

Neem contact met ons op